Friday, March 16, 2012

Täna käisime siis kaheksandate klassidega Võrumaa kutsekas. Vaatasime mida seal õppida saab jne. No ja kuna see asub Väimelas, siis pidime bussiga sinna minema. Hommikul läksin Roltsiga kesklinna ja sealt edasi Väimpsu.  Siis läksimegi sinna kutsekasse. Midagi erilist seal ei olnud, lihtsalt näidati neid hooneid ja värke. Pärast läksime saali ja seal anti tunnistused kätte. Üldiselt olin korralik õpilane see veerand :D Hinded olin kõik 4, 5 aga viimasel päeval rikkusin oma mata ära :D sain sealt 2 ja sis veerand 3. Aaga seda asja annab parandada järgmine veerand.
Tagasi läksime ka bussiga. Muidugi mina kes bussidega Võrus ei seikle tavaliselt ei teadnud kuskohas ma maha saaks minna :D ei teadnud sellest üldse mittemidagi kustkaudu see käib jne. Ühesõnaga läksime Roltsiga siis lõpuks suworkas maha ja sealt edasi surnuaia kaudu alexla juurde ja sealt koju. Kahekesi ei olnud mingi mure sealt jalutada :D
Nüüd siis lähen kella 13.45ks Roltsi maja juurde ja sealt temaga trenni. Peale trenni pakib suusad,kepid ja saapad kokku ja tulen koju, panen asjad kokku ja siis emme ja Roltsiga Tallinnasse.
Saab vahva olema.
Kindlasti kõik kes soovivad võivad siis laupäeval Tln laulukale tulla vaatama võistlusi :D
Tsauka,
L.

No comments:

Post a Comment