Friday, March 9, 2012

Mitte just kõige parem päev.
Täna olid siis Eesti Noorte Meistrivõistlused, klassika 5km. Ootasin kindlasti paremat.
Start läks täitsa hästi. Esimene tõus ka, edasi aga ei läind nii hästi. hakkasin rada vahetama ja siis kuidagi keegi sõitis tagant sisse kergelt vms ja sis lendasin pikali. Sellepärast siis jäin ka tollel hetkel tahapoole, no nii mingi viimaste sekka. Hakkasin juba kergelt alla andma. Kurkal need 2 käärtõusu jalutasin üles, samal ajal kui teised jooksid seda üles. Mäe otsas öeldi mulle et Liine mis teed, hakka sõitma !
Jah hakkasin sis sellepeale sõitma. Hakkasin vaikselt ettepoole ennast sõitma. Päris täiega ei sõitnud, aga pingutasin omajagu. Lõpuks siis jäin 7. kohale. Jõudsin siis lõppu ja lihtsalt olin endas nii pettunud.
Kuigi samas, need on need ühisstartide võlud. Ja muidugi ka päevad pole vennad, vahest läheb paremini vahest halvemini. Sinna pole midagi parata.
Pärast sõitsin natuke peale ja läksin teiste sõite vaatama. Mingi hetk sain Taavi ja Martiniga kokku. Sõitsin siis nendega igalpool. Pärast lisandusid meile veel ka Gunnar ja Ardo.
Muidugi oli mu vv Toomas supertubli ja võitis. :)
Veel oli meil ka superrrrr ilm. Mõnus ja soe.
Homme tulge kõik kindlasti Haanjasse meie Võru tsikkide tiimile kaasa elama. Homme siis plaanis 3x3km teatesõit, kus Võru tüdrukud näitavad milleks nad võimelised on :D Niiet kõik sõpsud tulge kohale heiatama.
Tsauka,
L.

No comments:

Post a Comment