Sunday, May 12, 2013

Heihei!
Viimastel päevadel on ilmad olnud üsna ilusad ja päikselised. Natuke olen saanud ka päevitada ja pruunimaks saada, aga seda mitte palju.
Kolmapäeval käisime Irisega Tartus oma uurimistöö eest auhinnaraha vastu võtmas. Tartusse ja tagasi saime õnneks autoga, niiet ei pidanud bussiga loksuma. Kohale jõudsime natuke peale kella 11. Käisime tiiru Taskus ja siis suundusime Eesti Spordimuuseumisse. Sinna sisse jõudes ja ringi vaadates selgus peagi et meid ümbritsesid vanainimesed. Paar noormeest Võrust olid, aga siiski Irisega olime kõige nooremad. Istusime ja kuulasime sealseid arutlusi. Kui see läbi sai, helistasin oma kallile õele Katile, kellega me kokku saime. Käisime siriuses süüa ostmas ja läksime Anne kanali juurde. Seal nägime Stefit. Ajasime nendega natuke juttu ja peagi läksime ära. Kõndisime Anne kanali juurest Tartu Ülikooli spordihoone juurde, sealt võeti meid peale ja kodutee võis alata.
Neljapäeval koolis oli lihtsalt lamp päev. Pärast kooli käsime Rolandi, ta emme ja õega Rolandi sünnipäevaks asju ostmas.
Reedel koolis midagi põnevat polnud jällegi. Pärast kooli käisin tiiru jooksmas ja oligi aeg end valmis panna, et minna Irise ja Eva sünnipäevale. Muidugi mina sain valesti aru ja läksin varem kohale. Õnneks ei olnud midagi hullu, saingi aidata asju lahti lõigata. Peagi saabusid ka teised külalised. Väga-väga armas tüdrukute seltskond oli ja üldiselt sünnipäev samuti väga vahva. Kella 10 ajal tulid emme ja issi mulle järgi ning viisid Veemäele Rolandi sünnipäevale. Kohale jõudes soovisin Rolandile õnne ja enamuse õhtust veetsin koos Krika ja Johannaga.
Laupäeva hommikul sõitsime emmega taas Tartusse. Seekord oli shopingureis. Põhieesmärgiks oli leida lõpukingad ja lõpukella aktusele midagi selga panna. Õnneks need asjad ma leidsin pluss veel ka muid riideid. Igati korda läinud päev. Koduteel helistas emmele issi ja ütles, et meid on kutsutud külla. Algne plaan õega sinililli korjama minna oli võimatu, seega mõtlesin, et ilma lilledeta emadepäev pole ju üldse see õige. Võrru jõudes läksid emme ja Kati poodi, ma ütlesin et jään autosse. Avanes hea võimalus lilled osta, mõeldud-tehtud. Õhtul käisime sugulaste pool grillimas.
Täna hommikul ärkasime õega 8.30 üles, et emme ärgates anda talle üle lilled, kaart ja süüa koos torti. Peagi ärkas ka issi ja selgus, et ka tal oli tort ja lilled. Kui emme üles ärkas soovisime ilusat emadepäeva ja andsime üle kingitused. Sõime maitsvat kooki ja nautisime ilusat hommikut. Lõunaks tegime õega lasagnet. Peale lõunasööki meisterdasin vanaemale kaardi, käisime õega rullitamas ja nüüd ongi peaaegu nädalavahetus läbi.
Nüüd ongi mul peaaegu 2 nädalat vaja veel koolis ära kannatada, siis tulevad eksamid ja ka 21. juuni pole enam kaugel :)
Olge tublid! :)
Tsauka,
L.


Roland poekäruga :D 



Emme kaart 
Vanaema kaart


No comments:

Post a Comment