Sunday, May 26, 2013

Heihei!
Koolitundides käimine ongi nüüd läbi selleks aastaks. Jäänud veel lõpukell, konsultatsioonid, eksamid ja siis lõpuks see armas lõpetamine.
Alustan esmaspäevastest tegevustest.
Koolis üldiselt midagi põnevat ei olnud, kõik sama nagu ikka. Viimases kehalise tunnis jooksime cooperi testi. Kahjuks ilm ei olnud just kõige parem selle jooksmiseks. Tappev palavus ja õhk ka staadionil ei liikunud. Vahepeal oli küll täielik ülekuumenemise tunne, kuid see 12 minutit läks üsna kiiresti ja peagi sai villu istuda ning nautida kõige paremat osa sellest kõigest - mõelda, et see on tehtud.
Teisipäeval oli Võru suusaklubi hooaja lõpetamine.
Kolmapäeval käisime klassiga Tartu Vanemuises "Grease'i" vaatamas. Minu arvates oli vägaväga äge etendus.
Eelmine aasta oli meie koolis võistlus "Vaba koolipäev", kus tuli kaasa lüüa erinevates üritustes. Nt naistepäeval panna selga seelik, osaleda võimlemisfestivalil jne. Nende asjade eest pandi punkte. Meie klass kogus põhikooli arvestuses kõige rohkem punkte, seega saime vaba koolipäeva. Valisime selleks neljapäeva 23. mai.
Kella 12 ajal kõndisin linna, kus me Britiga otsisime tutipäevaks asju. Kõndisime ühest linnaotsast teise ja kokku kõndisimegi ikka korralikud kilomeetrid maha.
Reedel oli Võru Kreutzwaldi Gümnaasiumi tutipäev. Päev, kus kõik õpetajad olid ääretult pahased 9ndike peale. 4. tunni ajal käisime tutipäevalistega kooli saalis mängimas erinevaid ringmänge. Muidugi ei puudunud ka päevast see, et Karoliine koguaeg märg oli.
Pärast kooli käisime Britiga rannas, kus kahjuks midagi väga ei toimunud, sest enamus minu klassist läksid koju. Helistasin hiljem Mariannile ning liitusin Eva, Irise, Marianni ja Kerliga. Sõime Muffinis ja käisime rannas.
Õhtupoole käisin Katariina tantsuetendust vaatamas. Ilus ja armas etendus, nagu iga aasta. Õhtu veetsin koos õe ja tema sõbrannade/sõprade seltsis.
Laupäeval oli ilm kahjuks halb, kuid võtsin end kokku ja tegin siiski väikese jooksutiiru. Õhtul käisin Vanaema sünnipäeval. Nüüd olen jälle umbes 5 kg raskem, sest nagu alati, oli vanaemal kõike head valmistatud.
Homme ongi lõpukell. See viimane aasta on ikka meeletul kiirusel lennanud. Hakkab lausa kurb, kui mõtlen, et järgmine aasta pole kellegagi oma klassiõdedest/vendadest koos ühes klassiruumis ja isegi mitte ühes linnas.

Tsauka,
L.






mu armas Bojo294


Armas Darja

Murikaz ja Jürkzz

Mu armaskallis Brit-Beatrizzz

No comments:

Post a Comment