Sunday, May 19, 2013

Hei!
Juba jälle üks nädal möödas ja väljas juba peaaegu nagu suvi, eksamid ja lõpetamine aina lähenevad.
Esmaspäevast kolmapäevani olid tavalised kooli -ja trennipäevad. Mõned korrad käisin jooksmas ja mõned korrad rulluiskudega sõitmas.
Neljapäeval alustasin koolipäeva valikaine eksamiga - ühiskonnaga. Kui eksami kätte sain ja vaatasin esimest lehekülge, siis pidin natuke kurvastama, sest just need asjad olid mul täiesti meelest läinud. Ülejäänud töö oli normaalne ja loogiliselt võetav.
Reedel koolis oli väga hull olla, sest väljas oli kuum ja meie klass on päris väike ning ükskõik kui lahti need aknad ka polnud, ei olnud seal üldse õhku. Niipea kui koolist koju jõudsin sõin ja pakkisin asjad. Varsti istusin Tartu bussi peale ja sõitsin oma armsale Katrinale külla. Koos avastasime, et polnud üksteist juba peaaegu 2 kuud näinud. Taaskohtumine oli armas,tore ja vahva. Õhtupoole käisime koos jooksmas ja hiljem läksime linna.
Laupäeva hommikul ärkasime üpriski vara, sest oli vaja minna kell 8 juba Tallinna bussile. Tallinna jõudes läksime laululavale, seal toimus SEB maijooks. Otsisime numbrid, vahetasime riided ja jalutasime enne starti seal kohapeal ringi. Kell 13.00 läks start. Kokku oli jooksjaid ja kõndijaid seal umbes 12000+. Algselt mõtlesime, et jookseme rahulikult, aga mitte lonkides. Suusatajate iseloomud ei lubanud lihtsalt rahulikult joosta, niiet jooksime siiski üsna kiiresti, kuid mitte nii, et hing niidiga kaelas oleks olnud. Jooks läks kiiresti ja emotsioon oli ainult igatpidi positiivne. Otsisime oma pakid ära ja läksime pesema. Pesema jõudsime täpselt õigel ajal, sest mõni hetk hiljem oli meeletu rahvamass uksetaga järjekorras ootamas. Pärast seda olime natuke veel lauluväljakul ja edasi läksime bussiga linna. Bussid olid rahvast ääreni täis, igas peatuses pressis keegi ikka veel peale. Õnneks kesklinna me jõudsime.
Käisime Vapianos söömas ja kõndisime natuke lihtsalt ringi. Edasi läksime bussiga lennujaama Katrina issile vastu. Temaga saime Tartusse. Tartus läksin mina maha, nemad läksid koju. Alguses arvestasin, et mul peaks buss kell 21.00 minema. Tol hetkel oli kell kaheksa ja natuke peale. Bussijaamas selgus, et seda bussi ei lähegi. Ostsin järgmise mineva bussi pileti ja käisin natuke mööda Tartut oma 5 tonni kaaluva kotiga ringi. Natuke enne üheksat otsustasin bussijaama minna, kuid seal sain umbes viis minutit istuda kui mulle tuldi ütlema, et bussijaam sulgetakse. Nii ma siis istusingi kuni bussi tulekuni väljas. Õnneks oli üsna soe. Lõpuks siiski jõudsin ilusti koju. Õhtul vaatasime eurovisiooni. Kahjuks ma seda täielikult ei näinud, sest uni võttis võimust.
Olge tublid. :)
Tsauka,
L.

viisakas neiu
Kõige vahvamate põlvikutega neiud


tolgused


hastag elu





Minu lemmik!






No comments:

Post a Comment