Sunday, June 2, 2013

Heihei!
Esmaspäeva hommikul alustasin päeva klassijuhataja tunniga, kus mõned asjad, mida klassijuhataja rääkis ja ütles, pisara silma tõid. Enamusel klassist hakkas kahju, et me kõik lahku läheme ja sellises koosseisus enam terviklike koolipäevi üheskoos ei veeda. Kurbus kurbuseks, kuid siiski oli väga ilus ja armas päev.
Klassijuhataja tunnile järgnes lõpukella aktus. See oli samuti armas. Peale aktust oli banketilaud ja edasi läks meie lend Munamäkke. Seal tehti lennupilt ja klassipildid. Tornis lauldi erinevaid Eestis tuntud laule.
Hiljem käisime Britiga söömas ja istusime koos tüdrukutega rannas.
Teisipäeval oli hommikul eesti keele konsultatsioon. Peale seda läksin staadionile võistlusi vaatama. Õhtul käisin tegin väikse jooksutiiru.
Kolmapäeva hommikul kell 8 algas jällegi eesti keele konsultatsioon, peale seda käisin vanaisa juures, magasin seal natuke ja edasi staadionile. Seekord ei olnud ma ainult pealtvaataja rollis, vaid ka võistlesin. Täpsemalt jooksin 800m. Ilus jooks ja ka ilus tulemus.
Neljapäeval oli viimane eesti keele konsultatsioon. Kodus õppisin ja kordasin natuke eksamiks.
Reedel oli eesti keele eksam ning see läks mul õnneks üsna hästi, kuid kahjuks hinnet veel teada pole saanud.
Laupäeval käisin päeval Lauraga rannas ning õhtul Tomi ja Toni 18. aasta sünnipäeval.
Täna käisin minide võrkpalli meistrikaid vaatamas ja edasi olin rannas. Sain ka selle aasta esimese ujumise lõpuks ära tehtud :)
Homsest algavad matemaatika konsultatsioonid ja eksam juba 7. juunil.
Olge tublid! :)
Tsauka,
L.

Lend

Klass








Emme: "Viimasel 100m hakka litsuma"



No comments:

Post a Comment