Sunday, June 9, 2013

Heihei!
Kui alustada nädala algusest, siis need päevad olid üsna sarnased üksteisega. Iga hommik algas kella kaheksast matemaatika konsultatsioon ning peale seda liikusin neiudega randa, õhtupoole tulin koju ja õppisin veel natuke matemaatikat. Õppimise ja rannas käikude vahele mahtusid ka mõned trennid.
Reede ehk minu kõige rohkem kardetud päev - matemaatika eksam. Õnneks seekord eksamihommikul midagi pekki ei keeranud. Kõik sujus ilusti. Kella 9.30ks jõudsin koolimajja, seal jagati meid klassidesse ja peagi saime eksamid kätte. Kiiresti vaatasin üle kõik ülesanded ja minu õnneks siinust, koosinust ja tangensit sees polnud. Peale eksamit käisin Britaga söömas, istusime natuke rannas ja edasi suundusin koju, sest oli ju vaja emme ja issi sünnipäevasid tähistada. Õhtul tulid meile sugulased külla. Oi kui palju süüa, oi kui palju kooki ja torti.
Laupäeval käisin Rõuge rattarallil toitlustuspunktis abis. Mina koos Thomasega jagasime vett. Mõni hetk oli ikka päris hull, kui 50 inimeseline punt kõik jooma ja pudeleid täitma tulid. Ilm oli õnneks ilus ja soe, seega polnud ka külm kui vahest läbimärg olin. Õhtul käisime terve perega Vanemuises Michael Jacksoni Thrillerit vaatamas.
Täna päeval käisin õega rannas, kuid kahjuks ilm oli suhteliselt pilves nii et tulime üsna vara sealt ära.
Homsest algavad uuesti konsultatsioonid ja nüüd jäänud kõigest üks eksam.
Olge tublid! :)
Tsauka,
L.

Sõstrad

No comments:

Post a Comment