Friday, June 15, 2012

tereteretere.
Kolmapäeval käisime siis emmega tartus, kõigepealt käisin seal ortotondi juures ja edasi läksime Katsile külla. Kõigil olid kõhud mega tühjad ja siis mina, kellel kõige nooremad jalad on, läksin tõin süüa :D sõime siis seal ja ns ajasime juttu. Varsti hakkasime tagasi kodu poole liikuma. Olin natuke sis kodus ja läksin Laura ja Maria poole. Kui tagasi tulin sis käisin pesus ja panin ennast valmis. Läksin Anne poole. Seal panime ennast valmis et diskensile minna. Varsti ühines meiega ka Manza. Mingi peale kella 22 läksime linna, käisime chillinist läbi ja läksime randa. Seal oli mega raffas. Peale kella 23 läksime ct juurde. Alguses raffast väga palju ei olnudki. Pärastpoole läks mega saunaks kätte ära. Lihtsalt nii meeletult rahvast oli. Muidu oli vägaväga äge seal.
Neljapäeval  ärkasin mingi kella poole 12 ajal. Tegelt oleks veel võind magada, aga ei tahtnud tervet päeva maha magada. Läksin rõdule päevitama, ulme kui kuum seal oli. Mingi aeg vedasin ennast linna Liisuka poole. Enne käisin poest läbi ja ostsin 3 jätsi kaasa. Liisu läks mingi aeg vennaga kagu-keskusesse shoppama ja siis me Annega läksime Anne poole. Sealt edasi linna. Linnas käisime rannas, ajasime Merliniga juttu ja siis koju. Õhtul läksime ranna bangalosse jalkat vaatama. Elu raffas oli seal. Mingi 12 ajal hakkasime kodu poole liikuma Annega. Ta saatis mind raudteeni ära ja edasi läksin üksi. Päris õudne oli, aga koju ma vähemalt jõudsin :D
Täna hommikul ei teind midagi, lihtsalt ei viitsind, suht vässu oli olla. Mingi 2 või 3 ajal läksin F rulli sõitma. Ikka nii hea oli no. Trennist koju jõudes sis käisin käbe pesus ja läksin emmele appi puuvilju lõikama, sest vanaema, vanaisa tulid külla emmele ja issile sünksile. Õhtul siin nüüd vaatasin jalkat ja passisin ns tühja. Nüüd natuke aega tagasi hakkasid kõik hambad ka valutama. Ei ole üldse hea see, vastik olla.
Homme siis VKG 9. klasside lõpetamine. Peaks ka minema lilli sõpsudele viima. Ilmselt lähebki Annega sinna.
Tsauka,
L.

No comments:

Post a Comment