Monday, June 11, 2012

Niii, nüüd sis mingi peaaegu nädal aega tagasi kirjutasin siia. Jällegi ei ole ma midagi erilist teinud. Suht mõttetu kõik see asi.
Esmaspäeval oli meil mööda Kreutzwaldi tänavat kõndimine ja vanade majade vaatamine, nende ajalugu jms. Pärast pidasime suvised sünnipäevad ära ja siis oligi kõik. Peale seda läksime Britaga chillinisse.
Teisipäeval oli siis kooli lõpp, mis oli superhea. Enne aktust oli meil klassijuhataja tund, kus saime kätte tunnistused ja kiituskirjad. Pärast aktust läksime sööma. Õhtul tegin emmele ja issile tordi. Maitses väga hästi ja nägi ka päris ilus välja :)
Kolmapäeval oli siis issi sünks. Emme ajas mu üles, andsime üle lilled ja sõime seda torti siis. Päeval vist passisin ns tühja ja õhtul ma ei mäleta mis ma tegin :D aa tahtsin maksimarketisse jätsi ostma minna, poolel teel kohtasin Rolandit ja kutte. Nad ühinesid minuga ja läksime alexelasse siiski. Pärast jäin nendega natukeseks välja. 
Neljapäeval oli emme sünks. Hommikul söödi jälle seda torti. Emme käis korra töö juures ka ja siis pärast kui ta koju tuli läksime kotipoodi, emme valis koti välja ja ostsime selle ära. Käisime selveris ostsime õhtuks süüa ja sis ostsime lilled. Käisime Annega rattatrennis ka. Pärast olid kõik jalad jumala läbi ja suur tagumikuvalu :D Õhtul tulid vanaisa, tädi, Maria ja Laura meile külla. 
Reedel tegime Annega Liisukale koogi.
Laupäeval ärkasin ja sis tegin ennast korda ja läksin koogiga Anne poole. Sea tegime veel vahukoorest ja skittlesitest tordile kaunistused. Läksime siis Anne ja Anettiga Liisule ukse taha, enne seda panime küünlad ka põlema. Soovisime Liisukale õnne ja sõime seda sama kooki ja sis tema rabarberi kooki ka. Mõlemad olid niiiihead :D tegime picce ja istusime ns päris kaua seal. Pärast istusin veel Anne pool. Õhtul tulid Maria ja Laura mu poole. Olime ns siin lahedad.
Pühapäeval ehk eile, läksin hommikul Katsiga Laura ja Maria poole. Läksime pildistama, eriti mingeid ilusaid picce ei saanud kahjuks. Õhtul tulin koju ja siis vaatasin jalkat, eriti põnev mäng küll ei olnud see iirimaa-horvaatia. 
Täna on mingi eriti nõme ilm ja sis ma ei taha väga trenni ka minna, kuigi peaks. Aga vaatab veel seda asja. 
Kolmapäeval lähen käin tartus oma nõmedaid raudu suus pingutama, sis saab jälle seda nõmedat valu aje. Õhtul lähme Anne ja Liisukaga peole :D 
Olge sis head ja tublid ja paid ja nautige SUVE :)
Tsauka,
L. 

No comments:

Post a Comment