Sunday, March 16, 2014

Eelmisel laupäeval tegin endale ühe imelise naistepäeva kingi - 10km ühistardist klassika Eesti noorte meistrivõistluste III koht. Võib öelda et hooaja parim sõit enesetunde poolest.
Uuest nädalast algas Koolinoorte MM.
Esimesel päeval oli proloog - 1km. Rada oli jube vesine ja seetõttu ka libisemine lausa kohutav. Kuigi distants oli lühike, oli see ikkagi megamega raske. Meie armas Seila oli kolmas, mille üle meil kõigil maru hea meel oli! Enda kohta tahaks öelda mõned koledad sõnad, sest see 22. koht ei ole ju üldse see, mis ta olema peaks.
Teisel päeval oli proloogi alusel viitstardist 2x2,7km uisku. Ka see ei läinud just kõige paremini - langesin ühe koha võrra ehk 23 koht.
Õhtul käisime eestlaste juures Käärikul, et õppida selgeks Nations eveningu jaoks üks kava. Seal panime paika põhikava. Õhtul&öösel lisasime mõningad asjad veel sellele põhikavale juurde. Magama saime selle tõttu üsna hilja.
Kolmapäeval oli meil ekskursioon Tartusse. Käisime kõigi sportlastega Ahhaas ja Tartu peal ringi. Kuigi see pidi olema puhkepäev, siis midagi puhkamise taolist küll ei olnud.
Õhtul toimus Nation evening, kus kõigil riikidel oli oma laud, mis oli kaetud nende maa toitude ja erinevate asjadega. Hiljem pidid kõik riigid esitama midagi, olgu selleks kas slaidishow, laulmine või mõni muu vahva tegevus. Eesti esines viimasena. Muidu tuli kõik väga ilusti välja ja tundus, et rahvale ka meeldis, kuid lõpus tantsuosa, mida pidime Sandra, Seila, Triinu ja Kairitiga esitama, läks täiesti pekki. Aga usun et eiole hullu, sest eksimusi oli ka teistel riikidel.
Kolmandaks võistluseks oli teatesõit 4x2,7km uisku. Mina pidin minema esimest vahetust. Õnneks oli meil start üsna hommikul, seega rada oli kõva ja natuke isegi jäine. Ühesõnaga libisemine oli hea. Tegime tüdrukutega head tööd ning lõpetasime võistluse neljandana. Ka üldkokkuvõttes olime neljandad.
Neljapäeva õhtul oli MMi lõpetamine ning peale seda disko. Panime tüdrukutega täiega segast. Üldiselt oli üritus igatpidi positiivne ja vahva kogemus.
Reede hommikul läksin koju, sain seal olla paar tundi ja siis sõitsingi juba jälle Jõulumäele. Reedel elasin kaasa paarissprindile ning laupäeval nautisin lihtsalt Jõulumäe radadel suusatamist. Laupäeval tegin kerge trenni ja täna sõitsin naiste teadet - 3x5km uisku. Võistkonnas olid koos minuga Kertu ja Kaija. Muidugi andsin endast parima, kuid kahjuks pidin tõdema, et naistega võisteldes jään ikka neile kõvasti alla. Tulemuseks III koht.
Nüüd ongi hooaeg lõpuks läbi. Lõpuks ometi saab joone alla tõmmata. Selle hooaja kirjeldamiseks kuluks paarsada sõna, seega ma seda tegema ei hakka. Las ta jääb. Delete sellele ja uue hooga edasi.
Olge tublid!
Tsauka,
L.


ENoMV 10km cl
143


Roosa lipsuke tõi õnne :)


Koolinoorte maailmameistrivõistlused
Lund oli megalt

Foto: vsport, esimese päeva proloog #megakang
 
Teise päeva distants #megakang2

Terve nädal täis naeru
Lammutaja Lutsuga sõbrakas
Ahhaas


Nations evening


MMil tehti tegelikult megalt pilte, kuid kahjuks ma pole neid kätte saanud ja seega sain vaid mõningaid teiega jagada.





No comments:

Post a Comment