Wednesday, February 26, 2014


Heihei!
Nädal möödus kiiresti ja nagu niuhti ka nädalavahetus. Juba ongi kolmapäevgi peaaegu läbi.
Sel nädalavahetusel võistlesin esimest korda Skandinaavia karikal. See oli võistlus, kus osalesid Skandinaavia paremad murdmaasuusatajad (täiskasvanud) ning ka mõned Eesti noored. Tulemusest hoolimata oli see kindlasti üks vahva kogemus. Tulemus oli selline nagu ma juba arvasingi. Stardis naljatledes ennustasime kaotust esimesele. Õnneks minu ennustus, et kaotan võitjale minuti, ei täitunud.
Esmaspäeval, kui teised tähistasid Eesti Vabariigi 96. aastapäeva, siis "nautisid" murdmaasuusatajad Otepääl toimuvat ETV-Swedbanki suusasarja. Nagu ikka, läks ka seegi mul kergelt öeldes aia taha. Pigem läks ta totaalselt läbi peenarde ja mutimullahunnikute ja kõikvõimalike katsumuste. Jah, ühesõnaga läks see võistlus nii pekki kui pekki sai minna. Üritan ka selle ära deleteda oma peast ja ikka edasi minna. Raske on, aga pean hakkama saama.
Praegu veel ei tohi halbu mõtteid pähe lasta, lihtsalt ei tohi. Isegi kui nad tulevad, siis püüan nad harja ja luuaga välja ajada. Hooaja lõpuni on vaid mõningad võistlused. Kannatan ära selle jupikese. Pühin halvad asjad peast ja lähen aind edasi, sest tagasi ju minna ei saa!
Olge tublid!
Tsauka,
L.





No comments:

Post a Comment