Wednesday, October 30, 2013

Heihei!

Nagu te juba võibolla teate, et samal ajal kui teie nautisite vaheaega, käisin mina ilusti tundides ja trennis.
Eelmisel pühapäeval, kui läksin Otepääle, oli armsakalli Peetri sünnipäev. Käisime Triinuga poes ning ostsime talle pisikese koogikese :)
Nädala alguses olid üsna krõbedad ilmad juba ning esmaspäeva hommikul aknast välja vaadates saime Triinuga ühe üllatuse osaliseks. Nimelt tehti snowdubingus kunstlund. Imestus oli missugune.
Igastahes iga päev oli üsna ühesugune teisega. Hommikul kool ja hiljem trenn.
Nädala sees käis mul mu armaskallispai Anette ka külas. Maru vahva oli teda üle pika aja jälle näha :)
Reedel olid päris paljud klassikaaslased läinud Jõulumäele võistlema. Mina seekord jätsin selle vahele. Kahjuks oli sinna läinud ka minu saksa keele kaaslane Arthur, seega pidin saksa keele kaks tundi üle elama üksinda. Õnneks selle üle ka elasin. Reedel trennis olid kehalised testid, mille sooritasin üsna hästi, või no võib rahule jääda. Täpsemalt pidime 2 minuti jooksul tegema kõhulihaseid, maksimumi peale planku hoidma ning maksimumi peale kätekõverdusi tegema.
Kahjuks seekord kui reedel koju jõudsin, läks just emme Tallinnasse. Ta käis oma sõbrannadega saate "Rooside sõda" salvestusel. Saade on eetris 27. novembril niiet vaadake kindlasti! :)
Laupäeva hommikul vara käisin trennis, ning kella 13 ajal sõitsime Britaga Tartusse. Käisime niisama ringi ning sattusime ka kinno "Vastikut vanaisa" vaatama. See oli äärmiselt naljakas ja vahva film ning kindlasti üks naljarohke päev oma armsa sõbrannaga. :)
Pühapäeva hommikul küpsetasin perele pannkooke ning jällegi nautisin perega koos viibimist.
Esmaspäeva pärastlõunal jõudsin Otepääle. Nii esmaspäeval, kui ka teisipäeval olid meil sporditeooria loengud. Nüüd jällegi olen otsaga koju jõudnud, kuid mitte kauaks, sest juba täna õhtul lähen kooli tagasi.
Nüüd ongi niii-nii natuke jäänud vaheajani ja lumelaagrisse minekuni.
Olge tublid!
Tsauka,
L.
(Jällegi piltide suuremalt nägemiseks kliki pildil)

Meie koogike
 
Poisid tegid veits vägevama kingituse :D
 
 
Igatsen seda suusatamist ja lund ja värki
 
 

No comments:

Post a Comment