Sunday, March 24, 2013

Heihei!
Vaheaeg nüüd läbi, samuti ilmselt ka võistlushooaeg. Lõpuks ometi saab nüüd hakata lihtsalt nautima kõike seda suusatamist ja pöörata rohkem tähelepanu õppimisele, sest põhikool vaja ju see aasta ilusti ära lõpetada. Räägin teile nüüd oma vaheajast :)
Esmaspäeval käisin Otepääl Audentese katsetel. Seal pidin täitma kõigepealt ankeedi, edasi käisin vestlusel, kirjutasin eesti keele arutluse ja siis tegin inglise keele testi. Pärast seda sõitsin koju.
Teisipäeval käisin oma kalli emmega õe juures Tartus külas. Käisime natuke poodides ja edasi läksime kinno. Filmiks valisime Pelgupaiga (Safe Haven), mis osutus minu arvates väga huvitavaks ja armsaks filmiks. Julgen kindlasti kõigile seda soovitada :)
Kolmapäeval tegin väikese trenni. Enesetunne oli hullem kui hull. Pärast kahte puhkepäeva oli suusatada ülimalt raske. Õnneks läks trenni lõpupoole kõik paremaks.
Neljapäeval osalesin Munamäe mängudel. Sõiduga täitsa rahule jääda ei saa, aga eks see väsimus siiski pikast hooajast sees. Tulemuseks teine koht.
Reedel käisin Noorte suusatuuri III ehk viimast võistlust vaatamas. Mäkketõus toimus Otepääl Väiksel Munamäel. Hea oli vaadata kõrvalt kuidas teised tõusul surevad, kui ise ei pea võistlema. Õhtul olin surmväsinud. Kui koju jõudsin ja ära sõin, vajusin kohe kiiresti unne :D
Laupäeval ehk eile, käisin Haanjas trennis. Samal ajal toimusid ka Eesti Meistrivõistlused suusavahetusega sõidus. Vaatasin natuke võistlust, kuid ilm oli üsna jahe ja otsustasin mitte külmetada ning tulin koju. Kodus nautisin oma armsa perekonna seltskonda.
Täna pidin juba üsna varakult ärkama, et jõuda kella 9ks Haanjasse. Haanjas toimusid Eesti Meistrivõistlused teatesuusatamises (3x5km, Klassika+Uisk+Uisk) Võru SUKL võistkonda kuulusid Mariliis Aasa, Kaija Vahtra ja Karoliine Kuus. Sellises järjestuses olid ka teatevahetused. Mariliis andis teate üle neljandana, Kaija tõstis meid kolmandale kohale. Neljandat kohta juhtisime sel hetkel umbes minutiga. Minu kõige suuremaks hirmuks oli, et rikun midagi ära oma kehva sõiduga. Õnneks seda ei juhtunud. Suutsin oma sõiduga isegi vahet kasvatada, kuigi sõita oli üliraske. Esimene täiskasvanute meistrikate medal olemas nüüd :)
Ka Võru SUKL mehed tegid super sõidu ja tulid esimeseks. Igati korda läinud päev võrumaalaste jaoks!
Kindlasti üks ilus lõpp minu vaheajale.
TULEMUSED

Munamäe mängud


6

141

Lauri Kristiine
Võru
Olge tublid!
Tsauka,
L.

No comments:

Post a Comment