Sunday, February 24, 2013

Heihei!
Kui nädala algusest pihta hakata, siis muud ei oskagi öelda kui ainult kool-trenn-kodu päevad. Nädala keskel ehk kolmapäeval oli Võru maakonna koolinoorte MV, kus sõita oli vaja 3km. Kuna võistlusi olnud ei olnud, siis oli seda 3km üsnagi raske sõita. Pärast võistlust sõitsin natuke peale ja jäin ka oma armsatele sõpradele, kes veel rajal olid, kaasa elama. Tuul oli üsna jahe ja tõmbas korralikult läbi. Kuna hakkas külm otsustasin lõpuks riided ära vahetada, korraks sai sooja tagasi sisse. Edasi oli vaja autasustamist oodata, taas see nõme tuul. Järgmine hommik üles ärgates avastasin, et kael on jube kange. Algul arvasin, et see äkki lihtsalt halvast magamisasendist. Voodist üles tõustes pisarad silmis ja valude käes, mõtlesin et äkki läheb üle. Kuidagi panin riidesse, aga ikkagi paremaks ei läinud. Iga kord kui natuke pead liigutasin lõi jõhkra valu sisse, otsustasin emmele rääkida. Koos arvasime et mõttekam on koju jääda. Hiljem käisime haigla juures kus mulle teibid peale pandi. Õnneks iga päevaga läks aina paremaks, kuigi reedel koolis olla oli üsna piin.
Laupäeval soojendustrenni tehes oli valu üsna suur ja seega ka suusatamine natuke raskendatud. Kodus otsustasin, et mis tahes, mina lähen kindlasti võistlema. Kannatan ära!
Täna olid siis Holstres võistlused, 10 km klassikat ühisstardist. (2x5km) Üritasin mis ma üritasin, lõpetasin siiski kolmandana. Algul olin ikka väga pettunud, kuid päeva lõpuks arvan et vaadates kõiki asjaolusid, läks täitsa hästi. :)
Tsauka,
L.









No comments:

Post a Comment