Tuesday, November 20, 2012

Minu seiklused algasid 13. novembril, kui enne kella 11 Asko mulle järgi tuli. Panime mu eelmisel päeval pakitud asjad Asko bussi peale ja sealt Kubijale. Kubijal ka natuke toimetusi ja sõit Tallinna poole sai alata. Kaaslasteks Asko, Hardi, Mikk, Andreas ja Kurmet. Tallinnasse läksime Võru Spordikooli bussiga, sealt edasi tuli asjad ümber pakkida Allani auto peale. Kell pool 5 sõitis meie laev Tallinna sadamast välja. Kella 8 ajal saabusime Helsingisse, kust sai alguse ka meie pikkpikk sõit Põhja-Soome Levile. Sõitsime kuskil 10 tundi. Kell pool 8 jõudsime kohale. Kõik kohad magamisest kanged. Vedasin oma asjad mökki ning mõne aja pärast ärkasid ka minu mökikaaslased Kairit, Seila, Triin ja Marliis. Hiljem ärkas ka Anette, kellega sai pullitud natuke.
Esimeses trennis oli suusatamine üsnagi raske. Tundsin ennast täieliku vibalikuna. Suusad liiga pikad ja kepid ülearused. Trenni lõpuks oli siiski suusatunnetus enamvähem olemas. Järgmine hommik sõitsime klassikat. Seda oli palju kergem sõita, suusad isegi ei tundunud väga pikad ja ka tehnika oli paigas. 
17. novembril hommikul trennist kiirustasin täiega koju, sest kallis Katrina Ojavee oli jõudnud. 
Trennides midagi ületamatut pole, niiet sellega korras kõik. Ilmad on nii ja naa. Mõni päev on kerged plusskraadid, mõni päev nagu täna on -10 kraadi. Temperatuuri kõikumine on seega päris suur.. 
Homme on meil võistlus, kuid täpset distantsi pikkust ja ringi pole veel teada. 
Olge Teie tublid, ise püüan ka olla :)
Tsauka,
L.







No comments:

Post a Comment