Saturday, November 24, 2012

Heihei.
Mul läheb endiselt väga hästi. Saan suusatada ja nautida kõike seda mis siin on. Nüüd saad alles aru mille jaoks olen terve suvi ja sügis vaeva näinud.
21. novembril oli meil siis võistlus, nimelt 5,5 km uisku. Tõsine surm ja mittemingit liikumist. Ise pole üldse rahul, aga lohutan ennast sellega et see oli ainult kontrollvõistlus. Päris võistlused on alles kuu aja pärast, ning sinnani natukene aega.
Eile oli meil puhkepäev. Selle veetsime vägagi aktiivselt. Hommik algas pannkookide söömisega, hiljem läksime Katrinaga mäele, vedasime kelgud ka endaga kaasa, et pärast lihtsam alla tulla. Pärast käisime lõunasööki söömas ja edasi linna peale. Käisime igasugustes poodides. Kokku olime linnapeal 2,5 tundi. Sellele järgnes õhtusöök ning pärast seda läksime Katrina ja Kaupoga kelgutama. Ronisime pärispäris kõrgele. Vaade Levile oli lihtsalt võrratu. Istusime kolmekesi seal mäe tipus ja vaatasime, imetlesime kui ilus ikka kõik on.
Trennides endiselt midagi ületamatut pole. Seltskond samuti super ja koju kohe kindlasti veel ei taha tulla :)
Homme igastahes meil jälle üks kontrollvõistlus. Seekord cl sprint. Eks ma püüan anda parima ja siin tubli olla ja nautida nii kaua kui veel saan :)
Tsauka,
L.
Puhkepäev

PARA-PARA-PARADISE


My lovely friend



No comments:

Post a Comment