Tuesday, November 27, 2012

Hei :)
Pühapäeval, 25. novembril oli meil cl sprint ja ühtlasi ka Kaupo sünnipäev. Laupäeva õhtul käisime Katrinaga poes, ostsime vajalikud asjad ning koogi tegemine võis alata. Tegime küpsisetordi, mille vahel oli vahukoorega segatud kohupiim ja moos. Kook muidugi maitses superhea.
Cl sprint tehti nii, et tuli 1,2 km ringi sõita läbi neli korda, iga sõidu vahel umbes 12 minutit, hiljem arvutati ajad kokku ja selgitati paremusjärjestus. Tulemus ei olnud mul just kõige hullem, aga samas päris heaks ka seda lugeda ei saa. Jällegi lohutan sellega, et hooajani on kuu aega. 
Eile hommikutrenniks oli rahulik cl 2 tunnine tiksumine. Kuna aga eelmine õhtu olime Hillele rääkinud et käisime slalli nõlval sõitmas, siis lubas ta minna hommikul uisku ja mäele. Nii me tegimegi. Kuldne trio: Katrina, Triin ja Karoliine mäge vallutamas. Mäkke ronisime kuskil poolteist tundi, võibolla isegi vähem. Kuna ilm jällegi alt vedas siis polnud väga ilusat vaadet. Hirmus udu ja kõik jutud.
Õhtul käisime Martini, Kaupo ja Katrinaga taaskord kelgutamas. Ilm seekord ei olnud küll nii hea, aga mõnus oli sellegi poolest.
Täna hommikul tegin ühe pika trenni, kus 2 tundi sõitsin klassikat ja ülejäänud aja uisku. Esimesed poolteist tundi sõitsin üksi, muusika kõrvas. Hiljem lisandus mulle kaaslaseks Taavi, kellega sõitsin ka trenni lõpuni. 
Täna just natuke aega tagasi jõudsin mäe pealt, kus me käisime Võru Suusaklubiga pildistamas. Hiljem kui õhtul Asko juurest läbi käin, panen ka siia mõned pildid tänasest :)
Nüüd jäänud ainult 1 suusatrenn, mis on muidugi kurb. Koju endiselt ei taha, sest seal ootab kool, kus vaja väga palju töid ja asju teha. 
Igastahes, naudin endiselt seda kõike niii kaua kui veel saan ja püüan olla tubli ja pai :)
Olge teie ka.
Tsauka,
L.

Mina koogiga :D
Kuldne tiro: Katrina, Karoliine,Triin

Kallis 

Nr 6, ronisime mäkke 1271 m

Alustasime Golfi juurest


Mäe otsas




No comments:

Post a Comment