Sunday, January 15, 2012

tereteretere õhtust...
Täna sis oli Otepääl võistlus. Ja muidugi see ei läinud mul just kõigeparemini. Suusad küll libisesid hästi ja kõike muud aga ise nagu üldse ei jõudnud. Kindlasti oli ka väga raske rada seekord, aga ikkagi. Eile kui käisime Otil soojendustrenni tegemas olin ka jälle ülikoomas kui ühe pikema rusko tegin. Krpd olid veel enamvähem normid aga jah ruskodel surin sajaga :D
Täna olin sis 12. Pole just kõige halvem aga midagi kiiduväärt see ka pole. No muidugi sobib mulle siiski paremini sprint. Nüüd siis tuleb päris pikk vahe kui võistlusi eiole. Emme ütles et millalgi mingid võistlused Lähtel et seal võiks lihtsalt võistlemise mõttes käia. Et saaks seda kiiremat liigutust ja pingutust ka vahepeal, muidu tähtsamateks võistlusteks omadega metsas kui nii võib öelda.
SUPERSUPER UUDIS ON SEE ET RENE TULI NOORTEOLÜMPIAL HÕBEDALE. niiii super lihtsalt. Täna kui koju tulin sis sõin, käisin pesus ja siis hakkasin õppima. Nüüd pmst terve õhtu siin õppinud, jube tüütu tegevus. Üldse ei viitsi. Võiks olla nii et niii suvel kui ka talvel on pikkpikk vaheaeg. Oeh kui mõnus see oleks :D Maitea eioskagi midagi väga rohkem kirjutada täna siin. Midagi nagu erilist polegi nagu juhtunud. Okei siis.
Tsauka..













LIINE.

No comments:

Post a Comment