Tuesday, July 8, 2014

Heihei!
Laagrist laagrisse käies jääb jälle nagu aega puudu, et õigel ajal siia jõuda, aga selle annab andeks. :)

Pärnust Otepääle jõudes läksime Katrinaga tema poole. Hommikul jõudsime ilusti Audentesesse enne hommikuse trenni algust. Laagripäevad on nagu ikka - trenn-söök-uni x2.

Ainuke põnev asi millest mul hetkel siia kirjutada on, on paadiralli.
Juba teist korda võtsime Katrinaga sellest vahvast üritusest osa. Võistkonna nimeks taaskord Lõuna-Eesti hirm. Lõuna ajal käisime natuke sõudmist harjutamas. Kõik tuli nagu ilusti välja.
Startida saime tänu eelmise aasta heale tulemusele esireast. Muidugi esimese järve peal taaskord põrusime täiega. Ei saanud sisse ega ka välja ilusti. Ülejäänud järvedes sama jama. Igalt poolt käis jube trügimine ja sisse rammimine. Paat läks ka meil kahjuks tühjaks ja seetõttu sõudmise ajal see ainult loperdas. Aga pole hullu fun võistlus oli ta sellegi poolest.
Pisike videoklipp paadirallist
Õhtul tuli lavale minu aegumatu lemmik - Tanel Padar. Kahjuks olime Katrinaga mõlemad laagrist ja paadirallist niivõrd väsinud, et peale Tanel Padari esinemist läksime koju magama.

Pühapäevase puhkepäeva veetsin ma pisikeste vangerdustega siiski kodus.
Esmaspäeva hommikul tulin taas Otepääle, et jätkata oma laagrit. Kuidagi leidsin ma aga täna tee tagasi koju. Homme hommikul vara sõidan jällegi Otepääle ja seal viibin ma 11ndani.

Just trennides tulevad need kõige paremad ideed. Ka praegu on meil Katrinaga üks pisike projekt plaanis, kuid sellest kuulete/näete mõne aja pärast.
Olge tublid!
Tsauka,
L.




Tulevane ralliäss

Hommikune sõudmine


Kats leidis armastuse










Paati tagasi sisse saamine oli nats keeruline




LÕPP












No comments:

Post a Comment