Sunday, June 22, 2014

Heihei!
Üritan oma seiklusterohke nädalalõpu kiirelt ja lühidalt kokku võtta.
Kolmapäeval sõitsin Tartusse, et kokku saada oma armsate Peetri ja Karl-Patrickuga. Veetsime üheskoos ühe igati toreda päeva. Neljapäeval ja reedel käisin oma sõprade/sõbrannade lõpetamistel. Reedel kiirustasin lõpetamiselt otsejoones Tartusse, kus mind ootas mu kallisarmas Katrina. Suundusime koos rongijaama ja meie pisike trip Tallinna võis alata. Juba rongisõit oli igati positiivne, sest leidsime endale ühe uue tutvuse. Tallinna jõudes sõitsime trammiga Katrina poole. Kohale jõudes ja ruloo akna eest tõmmates oli vaade lihtsalt oeh, ei oskagi kuidagi sõnadesse seda panna. Võrratu oleks vist kõige õigem.
Panime oma asjad ära ja läksime linnapeale. Õhtu kulges jube kiirelt, et magama saime üsna hilja. Kõikvõimalikud jutud oli ju vaja ära rääkida.
Laupäeva hommikul sõitsime bussiga Laagrisse, kust arvasime, et Saunapunkti pole palju maad kõndida. Eksisime natuke selles. Lõpuks otsustasime hääletada. Üsna kiirelt pidas kinni üks mini cooper, kuhu meid ka peale võeti. Autos istuv seltskond oli niivõrd tore ja vahva, et võtsid meid kohe ka oma võistlustiimi.
Kõva mehe jooks - 10 km pikkusel krossijooksuks sobival rajal tuleb võistlejatel läbida ja ületada erinevaid looduslikke ja spetsiaalselt jooksu jaoks ehitatud takistusi.
Osalejatele teevad raja läbimise meeldejäävalt raskeks läbi jõe ja üle heinapallide virna jooksmine, erinevate veetakistuste ületamine ja läbimine, mudas roomamine ja torudesse sukeldumine, tiheda metsatuka läbimine, üle poorde turnimine ning palju muud.

Jooks ise oli mega vahva. Üldiselt midagi ületamatut polnud. Üle kõrge kiviseina ronimisel olid mehed väga abivalmid ja tegid neiudele pätti :D
Natuke kriimustusi põlvedel ja jalgadel küll on, aga see käib ju asja juurde.
Õhtuks jõudsime väikeste sekeldustega Võrru, kus läksime Oliveri sünnipäevale.
Rohkem midagi polegi teile kirjutada.
Olge tublid!
Tsauka,
L.



Kvaliteet muidugi annab soovida.

Tiimikas 
Armas Olla :)


Kuulsusega :D


No comments:

Post a Comment