Tuesday, August 27, 2013

Hei!
Lõpuks ometi ongi laagrid selleks suveks läbi, kuid sellega ka suvi kohekohe lõppemas.
Viimane laager oli suusatajate talvise sarja laager, mis oli see aasta meeletult raskeks tehtud. Õnneks kestis see vaid 4 päeva. Need 4 päeva elasin ma hotellis koos Katrina ja Triinuga. Seltskond oli super!
Kohe esimeseks trenniks olid klassika rullil paaristõuke lõigud Võru-Haanja maanteel. Järgmisel hommikul oli raske jooksuvõistlus Vällamäel, mis sisaldas Taevatrepist üles jooksmist. Tüdrukutega naljatasime, et taevatrepi äärde on pandud köis selleks, et kui võistluse ajal raskeks läheb saab nööri endale kaela ümber tõmmata ja oma piinad lõpetada. Õnneks keegi seda varianti ei kasutanud.
Õhtusesse trenni ei tahtnud keegi väga minna, sest hommikusest võistlusest ikkagi väsimus sees, kuid keegi sellest ei pääsenud. Õhtul oli jalkaturniir. Seda mängisime suure võimlemispalliga, mis oli kindlasti põnevam, kui tava jalgpall. Järgmine hommik oli meil jooks, võimlemine, topispallid ja päris hull basic. Õhtul 40 krpd jooksu peal. Ilmselt paari kuu kiirenduste norm sai täidetud. Täna, ehk viimasel päeval oli ainult üks trenn. Taaskord oli võistluspäev, seekord küll uisurulli peal. Kahjuks mul see väga ei õnnestunud, kuid pead norgu ma ei lase :)
Nüüd ongi paar päeva jäänud ja juba algabki kool.
Üritan nautida neid viimaseid vaheajapäevi nii korralikult, kui võimalik.
Olge tublid! :)
Tsauka,
L.


Vällamägi vallutatud!

No comments:

Post a Comment